Alla inlägg den 26 januari 2012

Av Karin - 26 januari 2012 20:32

Hej! Här kommer jag skriva lite mer om de receptsidor som jag länkat till samt hämtat recept från till månadsplanering. Först ut är sidan räkfrossa där jag hämtat onsdagens recept ifrån:


http://rakfrossa.tumblr.com/post/812426645/hav-pasta-2-portioner-1-avokado-1-citron-1-2  är en sida där man  där man får se bilder på massa god mat, klickar man på bilden får man upp receptet.   En mycket bra sida för de som har föredrar bilden framför orden och recept lyfts bäst fram med hjälp av bilden.  Det står inte så mycket om innehavaren förutom "en smärtfri kost"   [Vegan, bakar, lagar allt] ) och att man kan läsa mer på http://veganismen.wordpress
Läs mer: http://veganismen.wordpress.com, så det har jag gjort. Informationen man då får fram är det verkar vara en grupp veganer som står bakom sidan veganismen och räkfrossa är deras matlagningsida.  Veganism är en vegansk blogg med mycket humor och satir i bloggande men också mycket allvar. 


Nästa recpestidorinlägg kommer handla om sidan http://www.recepten.se varifrån jag hämtat planeringen av torsdagens recept.

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards